2016-03-28 19:38:46

Školski list Mihić na Državnoj smotri LiDraNo 2016!

Školski list Mihić je pozvan na Državnu smotru LiDraNo 2016. godine!

Višegodišnja kvaliteta našeg školskoga lista je prepoznata i priskrbila nam ovo veliko priznanje! 

Višegodišnja kvaliteta našeg školskoga lista je prepoznata i priskrbila nam je veliko priznanje: Školski list Mihić je pozvan na Državnu smotru LiDraNo 2016. godine! Za kvalitetu našega Mihića, zaslužni su svi učenici i učitelji koji već godinama vrijedno pripremaju pisane i likovne radove, fotografiraju, lektoriraju, pomažu u pripremi za tisak - i oni koji školski list redovito čitaju! Ovaj uspjeh pripada svima njima!

Državna smotra LiDraNo održat će se u Šibeniku od  4. do 6. travnja 2016. za učenike i mentore osnovnih škola. Učenica urednica školskoga lista je Jelena Crnogorac, 7. c, a glavna i odgovorna urednica Vanja Jurilj, školska knjižničarka. 

Oni koji se žele podsjetiti koliko je naš školski list dobar, mogu ga prelistati i virtualno, klikom na naslovnicu u desnom gornjem kutu naših mrežnih stranica!

 

Sve sudionike ovogodišnje smotre LiDraNo možete saznati na: http://www.azoo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=5902:popis-pozvanih-na-dravnu-smotru-lidrano-2016-&catid=294:lidrano--literarno-novinarsko-i-dramsko-scensko-stvaralatvo&Itemid=587


Osnovna škola Antuna Mihanovića Zagreb