2020-03-13 14:28:45

Obavijest o provođenju nastave na daljinu

Poštovani učenici i roditelji,

u skladu sa dobivenim smjernicama Ministarstva znanosti i obrazovanja za pripremu nastave na daljinu, obavještavamo vas da je Škola poduzela sve potrebne korake za njenu organizaciju. U skladu s uputama, od 16. ožujka 2020. počinje s izvođenjem cjelokupnog nastavnog programa na daljinu. 

 Iscrpne upute nalaze se u nastavku. 

 

RAZREDNA NASTAVA:

U razrednoj nastavi razrednici će povezati roditelje u virtualnu grupu jednim od komunikacijskih kanala o čemu će roditelji biti pravovremeno informirani. MZO će organizirati  u suradnji s HRT 3 nastavu prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan prema sljedećim terminima u programu pod nazivom Škola na trećem:

RAZRED

TERMIN

1. razredi

8 - 10 h

2. razredi

10 - 12,30 h

3. razredi

13 - 16 h

4. razredi

16 - 19 h

 

 

PREDMETNA NASTAVA:

Svi učenici od 5. do 8. razreda svoje AAI@EduHr korisničke račune kojima se trenutno služe za pristup e-Dnevniku koristit će i za pristup virtualnim učionicama. Ukoliko je dijete zagubilo/zaboravilo svoju lozinku potrebno je javiti se HITNO u tajništvo škole. Virtualni razredi kreirani su u Microsoft Office365 aplikaciji TEAMS. Poveznice za svaki razredni odjel i njihov virtualni razred uskoro će biti dostupne na web stranici Škole. Točan raspored sati učenici će dobivati pravovremeno od strane razrednika te su isto dužni pratiti na web stranici Škole i na stanici MZO-a. Dodatno, Sportska televizija će emitirati nastavne sadržaje za predmetnu nastavu, od 8 do 14 sati. Prisutnost učenika na nastavi prati se uz njihove aktivnosti u virtualnom razredu.

 

​Napomena:

Ravnateljica Škole osigurat će prihvat učenika razredne nastave koje roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod nadzorom kod kuće. Za njih neće biti organizirana nastava, nego će pratiti obrazovni program na televiziji uz nazočnost učiteljica.

 


Osnovna škola Antuna Mihanovića Zagreb