preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Zagreb

Login
3. a - razredna stranica

 

4. a - razredna stranica

e-boravak

Sigurnost na internetu

Pravopisne vježbe

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

e-Vježbaonica

e-Škole

Naša škola


Školski list "Mihić"

Školski projekt

Mi u medijima

LIST UČENIKA 8. b razreda

Priloženi dokumenti:
Nasa krila.pdf

Kontakti pedagoške službe
Marina Žugaj / datum: 4. 4. 2020. 19:48

Dragi roditelji,

za sva vaša pitanja pedagoška služba je dostupna na sljedećim adresama e-pošte:

Na navedene adrese nam se možete obratiti u bilo kojem trenutku s bilo kojim upitom te ćemo Vam nastojati u što kraćem vremenskom roku dostaviti povratnu informaciju.

Lijep pozdrav


[OPŠIRNIJE]Kako se nositi s organiziranjem nastave za dijete? Jesam li roditelj ili učitelj?
Marina Žugaj / datum: 28. 4. 2020. 15:40

Kriza s koronavirusom nametnula je roditeljima, uz ionako zahtjevnu ulogu roditelja, još jednu složenu ulogu - ulogu učitelja. Svjesni smo da je pred mnogim roditeljima zahtjevan zadatak; predstoji im balansiranje između radnih obveza, obveza u kući i planiranja dječjih aktivnosti. Kako bi vam bilo lakše organizirati nastavu u kući, Odgojno savjetovalište Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta pripremilo je nekoliko savjeta


[OPŠIRNIJE]Kako provoditi vrijeme s djecom kod kuće?
Marina Žugaj / datum: 28. 4. 2020. 15:30

U ovim izazovnim danima kada djeca ne idu u vrtić ili školu, a mnogi roditelji rade od kuće, obitelji se susreću s pitanjima kako kvalitetno ispuniti vrijeme.

Najvažnije je - stvoriti rutinu i (okviran) raspored i držati ih se. Isto tako, izuzetno je važno da se i vi i vaša djeca uravnoteženo hranite, a u raspored uvrstite i tjelovježbu. 

Nakon što vaša djeca odrade nastavu na TV-u ili online lekcije,i sve školske obveze, a vi vaše radne zadatke, iskoristite vrijeme  za zajedničke aktivnosti.


[OPŠIRNIJE]Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta - Savjetovanje za roditelje
Marina Žugaj / datum: 6. 4. 2020. 18:20
Dragi roditelji,
Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nastavna je i klinička jedinica ERF-a. Višegodišnjim radom koji je organiziran u specijaliziranim kabinetima, Centar je prepoznat kao mjesto osobite znanstveno-stručne ekspertize i izvrsnosti u pružanju neposredne savjetodavno-edukativne i stručne potpore.

[OPŠIRNIJE]Mindfulness - kratke vježbe za djecu
Marina Žugaj / datum: 4. 4. 2020. 17:57

Dragi roditelji,

Poliklinika za zaštitu djece i mladih grada Zagreba izdala je brošuru "Mindfulness - kratke vježbe za djecu".

Kratke vježbe za djecu su dio programa mindfulnesa za djecu, a mogu se primjenjivati i samostalno. Vježbe su naročito korisne u stanjima uznemirenosti praćenih neugodnim osjećajima kao što su strah, ljutnja, tuga, koji se mogu javiti tijekom stresnih situacija kao što su ovi dani koje proživljavamo u tijeku pandemije koronavirusa (COVID - 19) i posljedica potresa.


[OPŠIRNIJE]Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu
Marina Žugaj / datum: 4. 4. 2020. 17:33

Izvođenje nastave na daljinu predstavlja izazov za učitelja i učenika, ali i za cjelokupnu obitelj jer se proces učenja i poučavanja odvija kod kuće pa je potrebno osigurati određene preduvjete za učenje, ali i procijeniti koliko zapravo treba učiti. Stoga je Ministarstvo znanosti i obrazovanja izdalo Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu na jednostavan način s konkretnim primjerima koji mogu biti od pomoći učenicima, učiteljima i roditeljima/starateljima. 


[OPŠIRNIJE]Kako 'sačuvati zdravu glavu´(i srce) za vrijeme izolacije/karantene?
Marina Žugaj / datum: 4. 4. 2020. 17:20

Preporuke Zagrebačkog psihološkog društva


[OPŠIRNIJE]Kako razgovarati s djetetom o pandemiji novog koronavirusa (COVID-19)
Marina Žugaj / datum: 4. 4. 2020. 17:02

Lako se osjetiti preplavljenim svime što trenutačno čujete i čitate o bolesti koronavirusa (COVID-19). Također je razumljivo ako se i vaša djeca mogu osjećati zabrinutost. Djeca će možda teško shvatiti što vide na internetu ili na televiziji, ili čuju od drugih ljudi, tako da mogu biti tjeskobni, žalosni ili pod stresom. Otvoren razgovor s vašom djecom može im pomoći da razumiju situaciju pa čak i daju pozitivan doprinos za druge.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju