preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Zagreb

Login
DABAR 2021.

 

4. a - razredna stranica

Školski list "Mihić"

Mi u medijima

Dokumenti

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2013.

Ukupno: 189010
Ovaj mjesec: 1424
Ovaj tjedan: 145
Danas: 78
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Odabrani udžbenici i dodatni obrazovni materijali za školsku 2021./2022. godinu
Autor: Vanja Jurilj, 1. 7. 2021.

U skladu sa Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, OŠ Antuna Mihanovića, Zagreb objavljuje Popis odabranih udžbenika i dodatnih obrazovnih materijala koji će se koristiti u školskoj 2021./2022. godini.

Napominjemo da Ministarstvo znanosti i obrazovanja financira dokup starih i nabavu novoodabranih udžbenika, a Škola provodi postupak nabave. 

Radne bilježniceuz pripadajuće udžbenike i ove će godine financirati Grad Zagreb, a Škola provodi postupak nabave putem aplikacije. 

 


 

 

                           Udžbenici

Tijekom naredne školske godine u od prvoga do četvrtoga razreda koriste se novoizabran udžbenici. Novoizabrani udžbenici koriste se i u osmim razredima,  osim udžbenika Kemije, Biologije i Fizike za 8. razred (izabrani prošle školske godine) i Geografije za 8. razred (koji je izabran ove godine, ali se još koristi udžbenik iz starog odabira i kataloga iz 2014. godine).

Popis će se u rujnu dopuniti udžbenicima za primjerene oblike školovanja jer još nije objavljen njihov  potpuni  katalog.  

Radne bilježnice

Radne bilježnice, kutije za Tehničku kulturu i Prirodu, radne bilježnice za prilagođeni program i darovite ove će godine financirati Grad Zagreb, a Škola provodi postupak nabave putem aplikacije.

Prema već navedenom Zakonu o udžbenicima, ukupna cijena drugih obrazovnih materijala za koje nije potrebna suglasnost roditelja od prvog do četvrtog razreda iznosi 111,06 kn, za peti i šesti razred 233,22 kn, a za sedmi i osmi razred 344,29 kn. U odobreni iznos ne ulaze materijali za pretežno odgojne predmete (npr. likovne mape, boje, ...). 

Dodatni obrazovni materijali

Roditelji kupuju samo pribor, bilježnice, likovne mape, geografski atlas za 5. razred i omote za zaštitu udžbenika.  S nabavom potrebnih materijala je najbolje pričekati početak nastave kad će dobiti detaljne upute od razrednih i predmetnih učitelja.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju